ادرس : مشهد ‏بین ‏کوشش ‏24 و 26 


خدماتی که در این مرکز به برندهای تحت گارانتی ارائه می‌گردد شامل: تعمیر گیربکس اتوماتیک، سرویس دوره‌ای تعمیر گیربکس اتوماتیک ، بازدید فنی جهت تعمیر گیربکس اتوماتیک به همراه گارانتی یکساله می‌باشد.

خدمات بهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک غرب تهران


تعمیر گیربکس اتوماتیک

اگرخودرو شما مشکلی در گیربکس را دارد، اولین اقدامی که باید انجام دهید این است که خودرو خود را حرکت ندهید تا از صدمات بیشتر جلوگیری کنید و سپس با کارشناسان ما تماس بگیرد تا شما را راهنمایی کنند. اگر خودرو شما قابل رانندگی نیست، ما می توانیم خودروی شما را با خودروبر سفارشی به تعمیرگاه برسانیم.

ما یک تیم اختصاصی از کارشناسان و تکنسین‌های حرفه‌ای انتقال قدرت و گیربکس داریم که سرویس‌دهی قابل اعتماد و با کیفیت را برای تمام مدل های گیربکس ارائه می‌دهند و آن خدمات را گارانتی می‌کنند. ما قادر به انجام سرویس دهی و تعمیرات انواع خودروهای گیربکس اتوماتیک هستیم.

مجموعه تخصصی گیربکس وان علاوه بر تعمیر گیربکس‌های معیوب خودرو، فروش گیربکس اتوماتیک در تهران و سایر شهرستان ها را نیز را ارائه می‌دهد.

تعمیر گیربکس اتوماتیک

لیست گیربکس‌های که در خودروهای خارجی و داخلی مورد استفاده قرار می‌گردد و شامل گارانتی می‌باشند به شرح زیر است:

تعمیر گیربکس اتوماتیک
تعمیرگاه گیریکس وان

همچنین شرکت‌های تولیدکننده گیربکس‌های اتوماتیک در جهان که جعبه دنده‌های آنها بر روی خودروهای مطرح جهان نظیر بی ام دبلیو، مرسدس بنز، فورد، تویوتا، لکسوس، پورشه، مازراتی، نیسان، هوندا، هیوندای، آئودی، لیفان، کیا، میتسوبیشی، ام وی ام، ام جی، جیلی و  … نصب می‌شود به شرح ذیل می‌باشد.

گیربکس اتوماتیک بدلیل انتقال گشتاور موتور از طریق جریان روغن به گیربکس و ساختار هیدروالکترومکانیکی آن، نسبت به خودروهایی با دنده دستی، مستلزم دقت و حساسیت بیشتری است. لذا در ادامه مطلب مختصری در مورد نگهداری گیربکس اتوماتیک بیشتر بدانید.

Automatic transmission repair

لذا با درک این موضوع می‌بایست موارد زیر را در نظر گرفت؛ بنا بر ضرورت در خصوص تعمیر قطعات گیربکس اتوماتیک نبود قطعات نو در بازار مجموعه گیربکس وان واحدی را تحت عنوان تعمیر قطعات گیربکس در فضایی به وسعت ۲۰۰۰ متر ایجاد کرده است تا گامی جهت خودکفایی در این زمینه برداشته باشد. این اتفاق مهم سبب کاهش زمان تعمیر خودروها و یکپارچگی در فرآیند تعمیر خودرو می‌گردد.

Automatic transmission repair

زمان بندی تعمیر و نگهداری ارائه شده توسط تولید کنندگان اتومبیل همیشه شامل گیربکس نیز می شود. همانطور که قبلاً گفته شد ، روغن نقش مهمی در چگونگی عملکرد خودرو و دوام بخش آن دارد. مانند روغن گیربکس باید به طور مرتب بررسی و تغییر یابد. با این حال ، فاصله برای همه وسایل نقلیه متفاوت است و بستگی به نوع گیربکس و نوع سیال و همچنین استفاده دارد.
اکثر متخصصان عنوان می کنند مصافت 15،000 مایل (24140 کیلومتر) برای تغییر روغن و فیلتر گیربکس مناسب است. کارشناسان همچنین توصیه می کنند هر وقت نشانه ای از اکسیداسیون یا آلودگی وجود داشته باشد ، مایعات را تغییر دهید. برخی از گیربکس ها، از جمله چند مدل مورد استفاده جنرال موتورز (GM)، از بدنه دریچه آلومینیومی استفاده می کنند. این فلز نرم نسبت به خاک و ساینده ها تحمل کمتری دارد و جنرال موتورز تغییرات مایع مکرر را برای طولانی تر شدن عمر این قسمت از اتومبیل توصیه می کند.

چه مواردی نشان‌دهنده بروز مشکل در گیربکس اتوماتیک می باشند؟

مشکلات گیربکس اتوماتیک می‌توانند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشند. در زیر مواردی که ممکن است نشان‌دهنده بروز مشکل در گیربکس اتوماتیک باشند آورده شده است:

  1. شیفت ناصحیح: اگر گیربکس اتوماتیک شیفت‌ های نامناسبی داشته باشد، ممکن است در حالت‌های مختلف به مشکل بخورد، مانند ورود به دندانه‌ ها یا حرکت ناپایدار.
  1. تکان و لرزش: لرزش‌ها یا تکان های غیرعادی در حین حرکت ممکن است به علت مشکل در گیربکس اتوماتیک باشند.
  1. تاخیر در شیفت: اگر گیربکس تاخیر دارد یا به تأخیر می‌افتد در هنگام شیفت دادن، این نشان‌ دهنده مشکل در گیربکس است.
  1. سر و صد و نویزهای عجیب: نویزهای غیر عادی یا صداهای نادرست در حین کارکرد گیربکس اتوماتیک می‌توانند به علت مشکلات داخلی در گیربکس باشند.
  1. نمایش اخطار: نمایش اخطار در صفحه کیلومتر خودرو، مانند چراغ چک موتور یا چراغ گیربکس، می‌تواند نشان‌ دهنده مشکلات گیربکس باشد.
  1. لیک روغن: اگر گیربکس روغن خودرو نشت کند یا دارای روغن کافی نباشد، این ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند.
  1. گیر کردن در دندانه‌ ای خاص: اگر گیربکس در یک دندانه خاص گیر کند و نتواند به دندانه دیگری شیفت دهد، این نشان‌دهنده مشکل گیربکس است.
  1. سیلنوئیدها و سولنوئیدها: سیلنوئیدها و سولنوئیدها در گیربکس اتوماتیک وظیفه کنترل شیفت‌ها و عملکرد گیربکس را دارند. مشکل در این اجزا ممکن است باعث مشکلات شیفت و عملکرد گیربکس شود.

کلمات کلیدی مهم در متن: تعمیر گیربکس اتوماتیک ، تعمیرات گیربکس اتوماتیک ، تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک، بهترین تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک، فروش گیربکس اتوماتیک

سوالات متداول تعمیر گیربکس اتوماتیک

سوالات متداول گیربکس اتوماتیک


آیا روغن گیربکس هم مثل روغن موتور نیاز به تعویض دارد ؟

بلی. روغن گیربکس نیز همانند روغن موتور و سایر روغن‌های مورد استفاده در خودرو برای کیلومتر خاصی تولید و مورد استفاده قرار می گیرد، لذا نیازمند تعویض کامل می باشد.

سرویس‌های دوره‌ای گیربکس در چه زمانی انجام می پذیرد ؟

سرویس‌های دوره‌ای بنا به توصیه کمپانی سازنده وابسته به کارکرد کیلومتر یا زمان باید صورت گیرد. تعویض روغن، فیلتر و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس به موقع، رانندگی اصولی و آگاهی نسبی از عملکرد گیربکس، نقش مهمی در افزایش طول عمر قطعات گیربکس دارد. لازم به توضیح است زمان توصیه شده برای تعویض روغن و سرویس‌ های دوره‌ ای گیربکس اتوماتیک بین ۲۰۰۰۰ کیلومتر تا ۴۵۰۰۰ کیلومتر میباشد. لازم به ذکر است یکی از عوامل تعیین زمان تعویض روغن و سرویس‌‌های دوره‌‌ای ، شرایط رانندگی می‌باشد. برای مثال رانندگی در ترافیک باعث افزایش دمای روغن و کاهش عمر آن می شود. لذا توصیه ما به هموطنان تهرانی تعویض روغن گیربکس بین ۳۰۰۰۰کیلومتر تا ۲۰۰۰۰کیلومتر می باشد.

علت تقه زدن گیربکس اتوماتیک چیست ؟

علت اصلی تقه زدن گیربکس اتوماتیک می‌تواند ناشی از ایراد برقی باشد. همچنین میزان نبودن فشار روغن گیربکس که ناشی از ایراد در ساعت می‌باشد، از موارد مهم دیگر است. در بعضی موارد تقه زدن گیربکس اتوماتیک می‌تواند ناشی از خرابی و یا پارگی در دسته موتورهای گیربکس باشد.

گیربکس اتوماتیک چرا زوزه می‌کشد ؟

صدای زوزه گیربکس اتوماتیک معمولا ناشی از صدای فشار روغن و یا خرابی دنده‌ها، مجموعه دنده سیاره‌ای و دنده‌های دیفرانسیل می‌باشد.

علت گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک چیست ؟

گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک به علت کمبود روغن، نرسیدن روغن کافی پشت کاسه کلاچ‌ها، فرسودگی و مستهلک شدن صفحه کلاچ‌ها به وجود می‌آید.

خلاص شدن گیربکس اتوماتیک به چه معناست ؟

در خلاص شدن گیربکس موارد زیر دخیل هستند. بریدن دنده اویل پمپ – خراب شدن توربین – هرز شدن پلوس – خالی بودن گیربکس از روغن و یا معیوب شدن چرخ دنده‌های داخل گیربکس

حالت اضطراری گیربکس اتوماتیک در دنده ۳ به چه معنایی می باشد ؟

در زمان خرابی گیربکس اتوماتیک خودرو در یک دنده خاص مثل دنده ۳ ( البته در بعضی خودرو ها تعداد دنده های خودرو بیشتر است نظیر هفت دنده و هشت دنده این عدد متفاوت است) یا حالت اضطراری قرار می‌گیرد تا خودرو به اولین تعمیرگاه گیربکس مراجعه کند.

علت گیر کردن دنده در حالت پارک چیست ؟

گیر کردن دنده در حالت پارک موارد زیر را شامل می‌شود. نبود برق در سیستم پارک یا خالی بود باطری خودرو – خرابی استاپ زیر پدال ترمز – شکستن اهرم تعویض دنده از داخل گیربکس و یا خرابی در سلکتور

لرزش خودرو هنگام حرکت ناشی از چیست ؟

لرزش خودرو علت های زیر را شامل می‌شود: خرابی در دسته موتور – بکسواد کردن (هرز چرخیدن) صفحه کلاچ‌ها – خرابی پلوس

آیا گیربکس‌های هیبرید (هایبرید) هم نیاز به تعویض روغن دارند ؟

بلی. در خودرو‌های نظیر تویوتا پریوس، ۷۵ هزار کیلومتر و در خودروهای نظیر هیوندای سوناتا، ۴۵ هزار کیلومتر تعویض روغن انجام می‌گردد.